Roundup 70: Articole și videoclipuri preferate ale săptămânii

0 Comments

Roundup 70: Articole și videoclipuri preferate ale săptămânii

Ultima actualizare pe 20 august 2016 de Puppy Leaks 1 comentariu
De la exact modul în care compunerea unei cărți despre Pit Bulls a dus la amenințări cu moartea pentru a afla ce se află în spatele unui simț al mirosului remarcabil al câinilor, iată câteva dintre articolele mele preferate de câini din săptămână. Sper să vă bucurați la fel de mult ca mine.

X

Animale de companie

0 secunde de 34 de secunde

Trăi
00:00
00:34
00:34

Articole preferate de câini din săptămână

Cât de compus despre pitbuls a dus la amenințări cu moartea, pe Internet și IRL
Uită -te fascinant asupra călătoriei unui autor în timp ce compune și publică o carte despre pit -uri. Cartea oferă o schimbare remarcabilă a mentalității care i -a înconjurat în secolul trecut, precum și din câteva dintre reacțiile, elimină faptul că acest subiect ridică o mare parte de opinii puternice.

Fiind cu mintea deschisă în ceea ce privește antrenamentul
Te -ai descoperit vreodată că ești acuzat că ești atent pentru că ai recomandat întărirea pozitivă chiar din moment ce „fiecare câine este diferit?” Dacă da, vă va plăcea acest articol care se confruntă cu motivul pentru care a acuza pe cineva că este aproape de minte este un non-argument care stârnește problema la îndemână.

Ce să faci dacă câinele tău își pierde auzul
Un articol excelent, cu o mulțime de sfaturi despre exact cum să interacționezi non-verbal cu câinele tău, precum și de ce este un concept fantastic pentru a învăța tuturor câinelui câteva semnale fundamentale de mână.

Pot studiile clinice pe câini și pisici să ajute oamenii?
Uită -te interesant asupra studiilor clinice pe animale de companie, precum și dacă se vor dovedi sau nu avantajoase pentru sănătatea umană sau dacă vor ajuta doar să vină cu tratamente mult mai bune pentru câini și pisici.

15 metode pentru a -ți sărbători ziua de naștere a câinilor
Nu sunteți sigur ce să faceți pentru câinii dvs. Gotcha Day? Iată o listă fantastică de 15 metode adorabile și practice pentru a -ți sărbători ziua de naștere a câinilor. Sugar (câinele din spatele blogului) tocmai a sărbătorit 15 ani de naștere, așa că dacă nu i -ai dorit -o, încă o fericită.

În interiorul nasului extraordinar al unui câine de navigare și salvare
Privire detaliată exact cât de remarcabil este nasul câinilor tăi, precum și exact cât de departe suntem cu adevărat de a -l înțelege total.

„Simțul tău de miros este un mare – unul dintre cele cinci simțuri ale tale, totuși nu înțelegem exact cum o face creierul”, a spus Jacobs. Luați în considerare, a spus ea, actul de miros de cafea. Oamenii de știință înțeleg primul pas (parfumul de cafea se aruncă în nas, precum și activează neuronii mirosului), precum și ultimul pas (creierul crede cafeaua) – oricum o mare parte din ceea ce este între ele este o cutie neagră.

Videoclipuri preferate pentru câini ale săptămânii

Foarte emoționantă de salvare din Hope for Paws.

Citire recomandată:

Cele mai proeminente postări din scurgeri de cățeluși 2017

Roundup 65: Articole și videoclipuri preferate ale săptămânii

Săptămânal Roundup 18 – Poveștile noastre, ofertele și videoclipurile preferate de câini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *