Disponibil pentru precomandă acum: P.S. Te iubesc mult mai mult decât tonul

0 Comments

Această postare include link -uri de afiliere*

Am fost încântat de P.S. Te iubesc mult mai mult decât tonul pentru că am auzit prima dată despre această primă carte de cadouri ilustrată pentru adulții care se întristează pierderea pisicii. Cărțile cu adevărat valoroase despre pierderea animalelor de companie sunt puține și departe. În timp ce există o mulțime de cărți și site -uri care oferă sprijin, în cele din urmă, întristarea este o călătorie solitară. Nici o carte sau un site nu o poate face pentru dvs.

Conceptul că întristarea este un proces cu un punct de pornire și final este ridicol. Nu vei fi niciodată același după pierdere. Nu „treci niciodată peste asta”. Nu există închidere cu moartea. Nu puteți șterge amintirea unui animal de companie iubit și de ce ați dori? Cu multe pierderi, pe măsură ce trece timpul, intensitatea sentimentelor tale se vor înmuia, amintirile din timpul tău împreună vor înlocui durerea pierderii și îți vei integra întristarea în persoana pe care ai devenit ca urmare a acestei experiențe.

Cele mai bune cărți despre întristare vă vor susține în călătoria voastră distinctă și vă vor ajuta să descoperiți mai degrabă decât să vă suprimați emoțiile.

P.S. Te iubesc mult mai mult decât tonul de Sarah Chauncey, cu ilustrații de Francis Tremblay, este acel tip de carte. Această mică carte va ajuta cititorii prin durerea lor fără a fi zahaarină. Acesta se va vindeca prin râs, precum și lacrimi și va oferi empatie fără a reduce durerea cititorului sau va încerca să o „rezolve”.

Proiectul a început după ce Heart Hedda, în vârstă de 20 de ani, a lui Sarah, a murit în decembrie 2016. Amicul ei Francisc i-a trimis un desen, împreună cu o notă „de la Hedda” care s-a încheiat, „P.S. Te iubesc mult mai mult decât tonul. ” Puteți citi povestea completă de origine pe morethantuna.com.

Dacă ați citit pisica conștientă de ceva vreme, sunteți deja familiarizați cu munca lui Sarah. Ea a contribuit cu o serie de articole minunate despre pierderea animalelor de companie pe site -ul nostru. Sarah nu este un consilier de întristare. Este pur și simplu un coleg de iubitor de pisici care a experimentat întristarea agonizantă care urmează pierderea unei pisici. Ea are o abilitate distinctă de a ajunge la inima a ceea ce este valoros atunci când se ocupă de întristare (și ce nu) și să o prezinte într -un mod care oferă vindecare.

P. S. Te iubesc mult mai mult decât tonul este disponibil pentru precomandă acum.

*CAT -ul conștient este un participant la Programul Amazon Services LLC Associates, un program de publicitate afiliat conceput pentru a oferi un implică pentru noi să câștigăm taxe prin conectarea la Amazon.com și site -uri afiliate. Acest lucru implică faptul că, dacă decideți să cumpărați prin oricare dintre legăturile noastre, primim o comisie mică. Răspândim cuvântul despre produse și servicii pe care le -am folosit sau le -am folosi pe noi înșine.

Regele Ingrid

S-ar putea sa-ti placa si:
Venind în această toamnă: P.S. Te iubesc mult mai mult decât tonul

P. S. Te iubesc mult mai mult decât tonul ajută la vindecarea inimilor dureroase

Giveaway: Câștigă două exemplare ale P.S. Te iubesc mult mai mult decât tonul – unul pentru tine și unul care să -i dai unui amic

«Bijuterii de inimă Whisker de la Volana Kote
Mews and Nips: Leo pisica se alătură decanului Catedralei Canterbury pentru rugăciunile de dimineață »

3 comentarii la Disponibil pentru precomandă acum: P.S. Te iubesc mult mai mult decât tonul

Maria T spune:

15 iunie 2020 la 4:54 AM

Doar precomandat o copie acum! Miau ?

Răspuns

Deborah A Rouse spune:

30 mai 2020 la 15:50

! Mi -aș dori să fie afară acum.

Răspuns

Janine spune:

29 mai 2020 la 11:33

Am primit această carte prin Netgalley pentru a revizui pe blogul meu. Mi -a plăcut!. Mi -a adus chiar lacrimi în ochi. Planific să achiziționez și o copie când va ieși.

Răspuns

Lasă un răspuns Anulare Răspuns
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *
Cometariu *
Nume *

E-mail *

Lăsând un comentariu, sunteți de acord cu colectarea datelor dvs. de către acest site, conform noastră
Politica de Confidențialitate.
*

Notificați-mi comentarii de urmărire prin e-mail. De asemenea, vă puteți abona fără a comenta.

Δ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *