De ce am primit asigurări pentru animale de companie pentru Allegra și Ruby

0 Comments

Această postare include link -uri de afiliere*

Am fost pe gard despre obținerea unei asigurări pentru animale de companie de mult timp, mai ales pentru că aș prefera să -mi pun banii într -un cont de economii decât să -l plătesc unei companii de asigurări. Sunt destul de disciplinat să pun bani deoparte pentru îngrijirea veterinară obișnuită a lui Allegra și Ruby. La vârsta de cinci și patru ani, sunt amândoi pisici tinere, sănătoase. Aceștia primesc verificări regulate de două ori pe an.

Desigur, acesta este și cel mai bun moment pentru a obține asigurare pentru animale de companie: în timp ce pisicile sunt tinere și sănătoase. Și în timp ce pot acoperi cu ușurință cheltuielile lor veterinare obișnuite, dacă, Doamne, m -am confruntat, m -am confruntat cu o urgență, lovitura asupra bugetului meu ar fi mult mai semnificativă.

Am învățat calea grea

Am aflat acest lucru pe calea grea când Amber a coborât cu o boală bruscă acum cinci ani. După diagnosticare cuprinzătoare și trei zile în terapie intensivă, a trebuit să-mi iau la revedere fetei mele uimitoare. Și cu întristarea devastatoare care a venit cu o pierdere atât de neașteptată și bruscă, m -am confruntat și cu faptul că a trebuit să mă scufund în economiile mele pentru a -și plăti factura veterinară, care era aproape de 10.000 de dolari.

Tutela de pisici responsabilă include asigurarea îngrijirii regulate de sănătate pentru pisica ta de -a lungul vieții. Costurile pentru îngrijirea de rutină variază; În funcție de ce parte a țării vă aflați, acestea vor varia oriunde de la 45 la 150 USD (numai la examen). Și asta este doar pentru îngrijirea pisicii bine. Bolile și accidentele pot crește rapid aceste costuri. Costul mediu pentru un check -out la un veterinar de urgență poate rula între 1000 și 2000 USD, în funcție de gravitatea problemei.

Am avut norocul că am resurse pentru a face față acestei cheltuieli atunci când Amber era bolnav. Niciodată nu am luat în considerare banii când am luat decizii cu privire la grija ei. Singurul element decisiv a fost ceea ce a fost cel mai bun pentru ea și îmi dau seama cât de norocos sunt că am putut să fac asta. Realitatea tristă este că atunci când costul devine un factor, eutanasia devine de obicei o parte a procesului decizional. Aceasta este cunoscută sub numele de „eutanasie economică” în profesia veterinară și este un subiect sensibil care este gestionat cu îngrijiri grozave de către medicii veterinari și personalul. „Nu putem ști niciodată cu adevărat ce implică un animal de companie pentru un proprietar”, spune Kris Boucher, CEO la Hope Center, o practică multi-specială la Viena, VA. „Facem recomandări care se încadrează în bugetul clientului și oferim opțiuni de plată, dar nu judecăm niciodată decizia unui client.”

Când un Dachshund al unui prieten a trebuit recent să fie supus unei intervenții chirurgicale de urgență de 6.000 de dolari pentru un disc rupt, am luat -o ca semn că a venit momentul pentru a reconsidera asigurarea pentru animale de companie. Există o mulțime de companii diferite și o mulțime de planuri diferite, iar alegerea celei mai bune poate fi copleșitoare.

Următoarele întrebări vă pot ajuta să alegeți un furnizor de asigurări pentru animale de companie:

Compania este licențiată în statul dvs.?

Compania are o reputație bună?

De cât timp sunt în preajmă?

Informațiile politicii sunt ușor de înțeles?

Compania oferă servicii pentru clienți în orele companiei?

Puteți vedea vreun medic veterinar pe care îl doriți?

Cât au îmbunătățit primele în ultimii ani?

Primele vor crește pe măsură ce animalul dvs. de companie îmbătrânește?

Ce este acoperit și ce este exclus de la acoperire?

Care este politica companiei privind condițiile preexistente?

Compania acoperă beneficiile pentru verificări de wellness și îngrijire preventivă?

Compania acoperă îngrijirea holistică?

Există o perioadă de așteptare înainte ca acoperirea să devină activă?

Există o vârstă maximă pentru înscrierea pisicii tale?

Există limite de rambursare pe caz, pe an, pe viață?

Este necesar un examen fizic înainte de înscriere?

De ce am ales Embrace Insurance pentru animale de companie

După ce am aruncat o privire la o serie de planuri diferite, am ales Embrace Pet Insurance. Sunt în jur de doisprezece ani. Au o credibilitate solidă în comunitatea veterinară. Și mulți mai importanți, personal o cunosc pe Laura Bennett, co-fondatorul și fostul CEO al lui Embrace. Am discutat cu Laura la mai multe conferințe și am fost uimit atât de cunoștințele companiei sale, cât și de energia ei (ceva care, deși evaziv, este esențial esențial pentru mine atunci când se referă la luarea deciziilor cu privire la orice.)

Am ales un plan care acoperă bolile și accidentele doar cu un maxim anual de 8.000 USD, 500 USD deductibil și 70% rambursare. Am ales să nu obțin un plan de wellness. Prima pentru a acoperi ambele fete este de aproximativ 25 de dolari pe lună. Aș spune că merită prețul liniștii sufletești.

Asigurarea pentru animale de companie este unul dintre aceste lucruri pe care speri că nu trebuie să le folosești niciodată. Mă bucur că am făcut în sfârșit saltul pentru Allegra și Ruby și voi fi chiar bucuros dacă voi ajunge să plătesc toți acești bani pentru a îmbrățișa „degeaba”.

Dacă decideți să primiți o asigurare pentru animale de companie pentru pisicile dvs., faceți -vă cercetarea. Uitați -vă la o mulțime de planuri diferite, apoi alegeți planul care este cel mai bun pentru dvs. și pisicile voastre.

Dacă doriți mult mai multe informații despre îmbrățișarea asigurărilor pentru animale de companie, faceți clic pe imaginea de mai jos pentru a obține o ofertă total gratuită pentru pisicile dvs. (Vă rugăm să rețineți că sunt partener afiliat pentru îmbrățișare, așa că dacă o facețiAsigurare de cumpărare după ce faceți clic pe bannerul de mai jos, primesc o comision mică.)

Aveți o asigurare pentru animale de companie pentru pisicile dvs.?

Regele Ingrid

Cuprins
Am învățat calea grea
Următoarele întrebări vă pot ajuta să alegeți un furnizor de asigurări pentru animale de companie:
De ce am ales Embrace Insurance pentru animale de companie

S-ar putea sa-ti placa si:
Merită asigurarea pentru animale de companie? Absolut!

5 Mituri comune despre asigurarea pentru animale de companie

Vă puteți permite să fiți fără asigurare pentru animale de companie?

«Întâlnește -i pe StovePipe pisica călătoare
Giveaway: Câștigă 20 de kilograme de Smartcat All Natural Litter »

27 de comentarii despre motivul pentru care am primit asigurări pentru animale de companie pentru Allegra și Ruby

Cheri Collins spune:

1 martie 2016 la 4:58 AM

Ingrid, ai o politică pentru doar 25 USD / lună pentru ambele pisici? Am întrebat Embrace despre Rosie -ul meu, care va avea doar 5 ani, iar costul va fi de 33 USD / lună. Am economisit puțin plătind până la an, dar am rămas să mă întreb de ce / cum ai obținut o rată atât de mică pentru pisici la aceeași vârstă ca a mea?
Cred că trebuie să fac cumpărături.

Răspuns

Ingrid spune:

1 martie 2016 la 5:56 AM

Am primit doar acoperirea bolii și accidentelor, nu acoperirea wellness, Cheri. Fetele nu au condiții preexistente. Prima lunară a crescut până la 28 de dolari pe lună, deoarece am scris articolul.

Răspuns

Janea Kelley spune:

15 octombrie 2015 la 10:28 AM

Și eu am învățat despre asigurarea pentru animale de companie pe calea cea mai grea. Când iubita mea Dahlia s -a îmbolnăvit, am cheltuit mult mai mult de 3.000 de dolari peste o săptămână și jumătate. Mi -aș fi remorcat casa pentru a avea grijă de ea dacă ar fi trebuit, dar, din păcate, boala ei era foarte severă și avea un prognostic slab, așa că a trebuit să o eliberez uman de suferința ei.

După aceea, am început să mă uit la asigurarea pentru animale de companie, dar am fost într -adevăr confuz de opțiunile mele și de ce acoperă ce, așa că am renunțat.

Cu câțiva ani în urmă, am început să lucrez pentru Trupanion, iar pe parcursul antrenamentului meu am învățat multe despre politică – suficient pentru a fi confortabil să asigur una dintre pisicile mele pe cheltuiala mea (una alta a fost plătită ca angajat Beneficiu și unul era prea vechi pentru orice asigurare). Când Thomas -ul meu a avut un stomatologic și a sfârșit prin a avea opt dinți extrași, Trupanion a acoperit aproximativ 835 de dolari din factura mea de 1.200 de dolari – nu au acoperit curățarea, dar costul unei curățări este o schimbare în comparație cu costul de a extrage opt dinți!

Nicio companie de asigurări pentru animale de companie nu acoperă condiții preexistente, așa că diabetul meu Bella Donna nu va fi niciodată acoperit în conformitate cu politica ei de trupanion, chiar dacă a fost în remisiune de mai mult de doi ani, dar știu suficient despre pisici pentru a ști că o mulțime de alte fără legătură Lucrurile li se pot întâmpla.

Dacă doriți să aflați despre asigurarea pentru animale de companie printr -o sursă nepărtinitoare, vă recomand cu mare drag un site numit Pet Insurance University (). Este condus de un medic veterinar care a analizat fiecare poliță de asigurare pentru animale de companie și a întocmit o listă de beneficii și „gotchas” pentru fiecare poliță (inclusiv Trupanion), în engleză simplă. Acest site vă va ajuta cu adevărat să găsiți cea mai bună acoperire pentru pisicile dvs.

(Disclaimer: Deși lucrez pentru Trupanion, opiniile mele sunt ale mele și nu ar trebui să fie luate în niciun fel ca comunicare oficială de la Trupanion sau reprezentări oficiale ale poziției lui Trupanion cu privire la orice.

Răspuns

Ingrid spune:

15 octombrie 2015 la 16:32

Vă mulțumim că ați împărtășit experiența dvs. și această resursă grozavă, Janea!

Răspuns

Susan spune:

1 mai 2015 la 13:12

Din păcate, după ce a aruncat o privire mai întâi la îmbrățișare și animal de companie, nu are sens să asigure Topaz. La 14 ani, cu deja diagnosticat cu boală renală, mi -ar fi speriat orice altceva care se întâmplă cu ea ar fi aruncat în acel diagnostic și mi se va refuza plata.

Nu -mi permit să arunc bani, în ciuda faptului că a cheltuit 1700 de dolari pentru zesty în ultimele 6 săptămâni din viața ei și a vrut să cheltuiască 300 $+ astăzi pentru Topaz pentru examen de wellness și sânge (panou senior) și peste 1000 de dolari pentru curățarea stomatologică, dacă ea este considerată suficient de sănătoasă pentru a suferi anesteziați, aparent asigurarea de sănătate nu este o opțiune pentru noi. (A cheltuit 1100 USD+ pentru tratamentul ei pentru hipertiroidism cu mai puțin de un an în urmă, I-131).

Vreau, la timp, să obțin o altă pisică și, probabil, va avea sens să obțin o asigurare.

Mă sperie prognosticul Topaz dacă este considerată că nu este suficient de sănătoasă pentru a suferi anestezie.

Ce mizerie încercând să facă cel mai bun lucru și să nu se spargă.

Răspuns

Ingrid spune:

1 mai 2015 la 13:17

Din păcate, asigurarea pisicilor mai vechi este o propunere scumpă, Susan. Acesta este motivul pentru care am obținut -o pentru Allegra și Ruby acum, în timp ce amândoi sunt încă tineri (ar fi trebuit să -l obțin atunci când erau și mai tineri!). Toate cele mai bune pentru topaz!

Răspuns

Esme spune:

5 februarie 2015 la 1:36 AM

Costul nu a fost niciodată problema și, din fericire, ne -am putea permite facturile pentru ea, dar liniștea sufletească ajută. Între verificările și medicamentele se adaugă.

Răspuns

Maxwell, Faraday și Allie (Lisa Richman) spune:

4 februarie 2015 la 19:57

Allie și Faraday sunt și cu îmbrățișare. Îmi place opțiunea „Flex”, deoarece stomatologia nu este acoperită cu adevărat atât de bine de * orice * din companiile de asigurări pentru animale de companie. Acest lucru îmi permite un„Reducere” de peste 30% pe facturile mele stomatologice – și pentru că am pisici cu dinți din punct de vedere istoric, asta îmi face fericit cartea de buzunar!

Răspuns

Ingrid spune:

5 februarie 2015 la 7:41 AM

M -am uitat la acea opțiune Flex și sună ca o opțiune grozavă pentru pisicile cu probleme stomatologice. Din fericire, la patru și cinci ani, fetele nu au avut nici măcar nevoie de o curățare de rutină și sper să o păstrez așa!

Răspuns

Leigh Ann spune:

4 februarie 2015 la 18:52

Se pare că dacă este sau nu o idee bună să achiziționați o asigurare pentru animale de companie depinde de cine cereți. Rapoartele pentru consumatori și Checkbook.org spun că nu are sens, în timp ce alții promit prin aceasta. Părinții mei au avut o asigurare pentru animale de companie pe caninul lor câțiva ani în urmă și au avut un timp provocator pentru ca compania de asigurări să plătească pentru creanțe. Acum au pus bani deoparte în fiecare lună pentru caninul lor, în cazul în care se îmbolnăvește.

Răspuns

Ingrid spune:

5 februarie 2015 la 7:41 AM

Este o decizie foarte individuală, Leigh Ann.

Răspuns

Karen F spune:

4 februarie 2015 la 17:00

Avem o asigurare de trupanion pentru pisicile noastre și să binecuvântăm ziua în care am ales să le asigurăm.

Cei cu acoperire Trupanion ar trebui să fie conștienți de faptul că compania are un departament special numit Revendicări Express, care va ajuta la stabilirea plății directe către veterinari. Veterinarul trebuie să fie pregătit (majoritatea birourilor veterinare mici nu). Când factura va fi mare, acest lucru poate face o diferență enormă în ceea ce trebuie să plătiți în față.

Ca un exemplu inconfortabil, am pierdut o pisică la boală peste vară. Am fost devastați emoțional, dar am fi fost în vedere și din punct de vedere financiar, dacă aș fi fost obligat să plătim în față ceea ce s -a dovedit a fi o factură de 5.000 de dolari. Din fericire, pisica noastră a fost îngrijită la o mare unitate medicală veterinară și au avut experiență în lucrul cu Trupanion. Pe măsură ce pisica noastră a fost admisă, am lucrat telefonic cu persoana de admisie a instalației medicale, iar Trupanion, pentru a -și înființa cazul prin pretenții Express.

Nu numai că puteți încerca să utilizați revendicări Express care se ocupă în situații de urgență care cuprind îngrijiri scumpe de sfârșit de viață-puteți încerca, de asemenea, să o utilizați pentru multe situații de rutină, cum ar fi extracții, unde operația este programată înainte și Costurile sunt cunoscute într -o măsură sensibilă. Am făcut acest lucru cu succes cu o extracție acum câțiva ani – în acest caz, veterinarul, deși un mic birou, era pregătit să lucreze cu Trupanion.

Revendicări Express îi place să aibă o zi sau ceva pentru a configura lucrurile atunci când este posibil, dar vor funcționa rapid în caz de urgență, așa cum am descoperit. Pe dezavantaj, așa cum s -a discutat mai sus, mulți veterinari încă nu vor merge împreună cu plata directă de la o companie de asigurări, cel puțin în experiența noastră. Este prea nou și aleg să nu aștepte câteva zile pentru plată. Speranța mea este că valul se va transforma la un moment dat și acest lucru va deveni mult mai mult norma.

Din motive necunoscute, funcția de revendicări Express nu poate fi găsită pe site -ul Trupanion. Dar cu siguranță există și este esențial să știm. Este discutat pe formularul de revendicare al lui Trupanion, pe care îl puteți găsi aici:

În alte moduri, de asemenea, experiența noastră cu compania a fost excelentă: comunicare clară, servicii prompte pentru clienți și prețuri sensibile. Ne -am dori să primim o asigurare mai devreme și nu vom mai fi niciodată fără ea.

Răspuns

Ingrid spune:

4 februarie 2015 la 17:01

Vă mulțumim că ați împărtășit experiența dvs., Karen.

Răspuns

Esme spune:

5 februarie 2015 la 1:35 AM

Am mers și cu Trupanion. Din fericire, nu l -am folosit, dar l -am obținut din cauza experienței noastre cu o pisică. Ea a fost diagnosticată cu insuficiență cardiacă, între diagnostic, cardiolog și două verificări de urgență Am ajuns cu o factură uluitoare. Am ales apoi să -l obținem pentru fratele ei. Sper că nu trebuie să -l folosim niciodată. dar ne oferă o anumită liniște sufletească ar trebui să avem nevoie.

Răspuns

Connie Ventimiglia spune:

4 februarie 2015 la 16:41

Mare articol scurt Ingrid. Cu siguranță mi -am învățat lecția pentru viitoarele pisoi. Mulțumesc lui Dumnezeu banii nu este o problemă care tratează cel mai bine maddies limfom cu celule mici acum, dar pe drum cine știe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *