Gândurile unui medic veterinar cu privire la mâncarea felină

0 Comments

Am publicat recent un scurt articol intitulat „Cum să selectezi alimente sănătoase pentru animalele de companie”. În ea, am recunoscut exact cât de provocator este să descoperiți planul de dietă „corect” pentru animalul dvs. de companie, cu furnizarea informațiilor diverse, precum și confuze în mod obișnuit oferite pe acest subiect.

În conformitate cu articolul meu, aș dori să public un comentariu Paul D. Pion, DVM, Dacvim, lăsat pe blogul de conexiune pentru animale de companie. Dr. Pion este creatorul rețelei de informații veterinare, precum și el este responsabil pentru salvarea a milioane de vieți ale pisicilor, fiind primul care a găsit legătura dintre deficiența de taurină, precum și cardiomiopatia dilatată la Cats în 1987. De asemenea, este la fel coautorul „Cats for Dummies”. Aceasta este ceea ce are el pentru a afirma despre mâncarea felină:

„Singurul comentariu concludent pe care îl voi face cu privire la argumentele alimentare feline este că oricine vă spune că înțelege răspunsul nu merită ascultat.

Pet Business pentru animale de companie doresc să -ți cumperi mâncarea – precum și, în mare parte, dacă rămâi cu un brand major, nu poți greși la fel de greșit. Totuși – fără îndoială, rezultatele vor varia?

Hrănirea de la cutii, precum și de pungi este convenabilă. De asemenea, pentru că pentru mulți pare să funcționeze, aceasta nu este o locație slabă pentru a începe.

Încă cred în amestecarea a ceea ce hrăniți. Cu toate acestea, nu pot afirma că cealaltă jumătate a mea (de asemenea, un DVM) respectă acest lucru. Cu toate acestea, pisicile noastre par mulțumite, precum și sănătoase, precum și despre tot ce puteți spera să obțineți.

Alimentele uscate pe bază de plante nu sunt o bază naturală pentru dieta unei pisici, cu toate acestea, pentru beneficii, precum și costuri, acestea sunt de obicei hrănite, precum și multe pisici par să se descurce bine.

Cât de multe alimente industriale sunt la baza bolii precum hipertiroidismul felin, precum și diabetul sunt întrebări intriga.

Partea dificilă este să se oprească cu toată opinia, emoția, publicitatea, precum și prejudecățile cercetătorilor atunci când încearcă să descifreze „știința”. Este suficient să afirm că nu voi fi uimit dacă ne dăm seama exact cum dietele industriale duc la aceste condiții la unele pisici.

În același timp, este dificil de sugerat cu observația că pisicile par să trăiască mai mult în decenii, deoarece hrănirea industrială a alimentelor feline a sfârșit a fi mult mai populară. cauza, precum și efectul? Cine ştie.

Nu voi intra în dezbaterea alimentară crudă, în afară de a afirma că nu aș fi mulțumit dacă cealaltă jumătate a mea (puteți spune că face toate îngrijirile pentru animale de companie) ar alege să meargă pe această cale. Este suficient să spun, problemele mele sunt mult mai mult pentru sănătatea și sănătatea umană decât sănătatea felinei. Cu toate acestea, nu voi susține asigurarea că am înțeles răspunsul concludent pe acest subiect.

Alimente crude, alimente uscate, conserve – observația mea este că opțiunile consumatorilor sunt făcute în mod obișnuit mult mai mult pentru a face plăcere proprietarului animalului de companie (influențat de publicitate, presiune de la egal la egal, precum și pseudosciență) decât animalul de companie.

Cel mai probabil am afirmat la fel de mult deja. Cu toate acestea, voi sfârși amintind tuturor că orice, precum și toată lumea moare. Undeva, în mijlocul costurilor, îmbrățișează cantități de timp, energie, precum și bani care încearcă să înșele moarte, trebuie să ținem cont de a ne încânta de viață, precum și de a accepta imperfecțiunea – este cel mai bun pe care l -am obținut cel mai bine acum.

Eu personal aș prefera mai degrabă online bine (pentru mine, ceea ce implică în mod intenționat, precum și a face ceea ce cred că este cel mai bun pentru cei care îmi plac, precum și pentru toate a căror vieți ai acțiunilor mele efect) decât lung (sau chiar prospectiv).

Și pentru a stabili recordul, deși iau o mulțime de cocs pentru planul dietetic, nu am avut un canin diavol în peste un deceniu? ”

(citat cu consimțământul lui Paul D. Pion, DVM, Dacvim)

Regele Ingrid

De asemenea, poate vă place:
Unele gânduri noi uimitoare despre pisici, precum și mingi de păr

Mâncare pentru animale de companie cu ursuri mari: mâncare proaspătă congelată, precum și mâncare felină gătită

Nu este un veterinar mult mai mult: sinuciderea în rândul medicilor veterinari

«Luați o decizie atentă pentru a vă face fericit
Feline Mystique: pe legătura misterioasă dintre femei, precum și pisici »

8 comentarii cu privire la gândurile unui medic veterinar cu privire la mâncarea felină

William spune:

12 februarie 2016 la ora 3:00

Am înțeles că acest lucru ar putea fi oarecum în afara subiectului principal, însă am descoperit această felină fără stăpân la ușa mea, precum și ea este cea mai dulce felină, precum și eu spun imediat cu ea. Am dus -o la veterinar. Din motivul pentru care urmează să discute la fel de bine, precum și a luat xrays, precum și să -i împuți pentru inflamație, precum și mi -a spus dacă problema ei pulmonară potențială s -a șters la fel de mult ca să o iau pentru mult mai multe xrays, dar nu pot plăti pentru asta . Oricum pare să aibă acumularea părului în plămâni, precum și nu am văzut -o niciodată tuse cu o minge de păr. Există o metodă pe care o pot face să o tuseze sau să o digere? Ea iSeemss de mult timp, precum și abia pare capabilă să respire uneori. Se pare că sunteți profesioniști la pisici, precum și aș aprecia orice tip de îndrumare pe care o puteți avea.

Răspuns

Ingrid spune:

12 februarie 2016 la 5:35 AM

Se pare că felina ta ar putea avea astm. Acest scurt articol poate ajuta:

Răspuns

Gail spune:null

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *