Studiul descoperă că câinii beneficiază de copii cu autism

0 Comments

Studiul de cercetare descoperă câinii beneficiază de copii cu autism

Ultima actualizare pe 5 aprilie 2016 de Puppy Leaks 2 comentarii
Copiii cu autism beneficiază de un câine de serviciu instruit

X

Cercetătorii de la University College Cork (UCC) au declarat că pot dovedi că copiii cu condiții de spectru de autism (ASD) beneficiază de un câine, în special la o vârstă fragedă.

Dr. Louise Burgoyne de la Departamentul de Epidemiologie al UCC, precum și sănătatea publică și sănătatea a declarat că au dovedit că a fost presupus de mult timp anecdotic. „Este un fapt stabilit anecdotic, precum și s -a făcut mai degrabă un pic de studiu de cercetare calitativă, cu toate acestea, atunci când ghidul irlandez câinilor pentru nevăzători ne -au discutat, au afirmat că auzim acest lucru tot timpul, însă nu este niciodată măsurat – – Deci am hotărât -o, a spus ea.

Studiile descoperă că câinii beneficiază de copii cu autism
Primul studiu de cercetare a analizat răspunsurile de la 80 de părinți care au un câine, precum și 84 dintre cei din listarea de așteptare pentru un câine de serviciu. Chestionarul s -a concentrat pe beneficiile de a avea un câine de serviciu în gospodărie. Preocupările specifice erau securitatea asociată a copiilor care aveau un câine, înțelegerea publică și acceptarea ASD, precum și nivelurile de încordare asupra îngrijitorilor. Au descoperit că faptul că un câine de serviciu a îmbunătățit calitatea înaltă a vieții pentru toată lumea din casă.

Câinii de serviciu care lucrează cu copii cu ASD îi păstrează fără riscuri de pericolele de mediu. În același timp, câinii sunt utili pentru a produce o existență calmantă, precum și liniștitoare între acești copii, precum și societatea. Asistă să aducă autismul în aer liber, precum și părinții au declarat că descoperă că înțelegerea publică a copiilor cu TSA este mult mai bună cu un câine.

Într -un studiu de cercetare realizat de PLOS lansat în februarie 2016, cercetătorii au descoperit că câinii de asistență instruiți ajută să stimuleze siguranța copilului, în afara accesului, precum și poate duce la o comunicare îmbunătățită, precum și la interacțiunea socială. Când au comparat copiii cu câini de serviciu cu cei fără să descopere diferențe pozitive considerabile în adaptabilitatea copiilor, abilitățile sociale, precum și tehnicile de administrare a litigiilor.

Aceste descoperiri au fost parțial susținute de răspunsurile părinților la scări standardizate, inclusiv, scala de scor a abilităților sociale – care au arătat că copiii cu un câine aveau abilități sociale semnificativ mai mari decât copiii fără câine. – Ce factori sunt legați de impactul pozitiv al proprietății câinilor în gospodăriile cu copii cu tulburare a spectrului de autism, PLOS ONE

Există o speranță fantastică că studii precum acestea vor stimula finanțarea pentru gospodăriile care doresc să dobândească un câine de serviciu specializat pentru copilul lor. Acești câini de serviciu beneficiază copiii, precum și facilitează să se angajeze în activități zilnice.

Citire recomandată:

Poți obține otravă otravă de la câinele tău?

10 motive pentru care morcovii fac delicioase pentru câini fantastici

Gestionarea artritei – mi -e dor să joc frisbee cu câinele meu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *