Opțiuni conștiente despre produse cosmetice

0 Comments

pentru cei care acceptăm trăirea atentă la fel de esențială pentru tot ceea ce facem, a face opțiuni conștiente despre ce să punem în corpul nostru este o parte importantă a stilului nostru de viață. Cu toate acestea, ce -i cu ce ai pus pe corpul tău?

Pielea este cel mai mare organ al nostru, precum și nu este o barieră solidă. Este un organ penetrabil, care preia rapid ceea ce este pus pe el – o capacitate care este utilizată eficient prin furnizarea multor medicamente de salvare a vieții fluxului de sânge cu pielea. Cu toate acestea, partea flip a acestei absopii simple este că, de asemenea, pielea noastră este rapidă în substanțe chimice, în special cu expunerea la repetare. O treime din produsele cosmetice în prezent pe piață conțin substanțe chimice care sunt legate de cancer. Dintre cele peste 10.000 de componente utilizate în produsele de îngrijire personală, 89% nu au suferit niciun tip de testare de securitate. Cu condiția acestor statistici, nu are sens să fii atent la produsele pe care le folosești pe pielea ta în fiecare zi?

Directiva Cosmetică a Uniunii Europene, înființată în 1976, precum și revizuită, precum și actualizată de mai multe ori, de la interzicerea utilizării substanțelor chimice care sunt înțelese sau suspectate puternic de a provoca cancer, mutații, precum și defecte de naștere. În 2004, directiva a fost schimbată pentru a avea nevoie de toate afacerile care vând produse cosmetice în UE pentru a elimina aceste substanțe chimice din produsele lor. Multe afaceri din SUA își oferă produsele pe piața europeană, precum și au fost necesare pentru a -și reformula produsele. Cu toate acestea, tocmai de când o afacere își oferă produsele în Europa nu înseamnă că exact aceleași produse pe care le achiziționați chiar aici, în standardele UE Satisfy UE.

Citiți etichetele dvs. înainte de a cumpăra produse cosmetice. Doar că ceva este identificat „natural”, precum și stiluri destul de bune de componente sănătoase de pe etichetă nu înseamnă neapărat că este fără substanțe chimice. Căutați mărci care respectă reglementările UE. Unele mărci care îmi plac sunt Avalon Organics, Shikai, Weleda, precum și Dr. Hauschka.

O altă considerație care este importantă pentru mine atunci când selectez produse cosmetice, precum și produse de îngrijire personală este aceea că nu sunt testate pe animale. Căutați logo-ul Bunny Leaping-oferă cea mai bună asigurare că produsele pe care le utilizați sunt fără cruzime, precum și nu au fost testate pe animale.

Regele Ingrid

«Ștergerea dezordurii
Mâncare pentru animale de companie vegane – nu este o opțiune excelentă »

2 comentarii despre opțiuni atente despre produse cosmetice

Kathryn Terhune Cotton spune:

15 septembrie 2017 la 5:10

Am descoperit că am verificat componentele în aproape orice am cumpărat. Toate produsele mele de îngrijire personală sunt fără cruzime, precum și încerc oriunde posibil să fac exact același lucru cu rufele, precum și cu alți agenți de curățare.
Un alt lucru care este uciderea, nu numai orangutanii, oricât de mediul nostru, este uleiul de palmier. Este aproape imposibil de prevenit în fiecare aliment pe care îl consumăm, cu toate acestea am oferit multe foste preferate. A fi conștient de mediu nu este simplu, însă este de urgentă.

Răspuns

Samantha Tunador spune:

29 martie 2009 la 10:21

Adoră -ți articolul, sunt un reprezentant Arbonne, deoarece îmi place compania, ce înseamnă, precum și exact cât de bine funcționează produsele. www.favoriteproducts.myarbonne.com
Pure, fără riscuri, precum și produse de îngrijire personală avantajoasă pentru întreaga familie.

Răspuns

Lasă un răspuns Anulare Răspuns
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *
Cometariu *
Nume *

E-mail *

Lăsând un comentariu, sunteți de acord cu colectarea datelor dvs. de către acest site web conform nostru
Politica de Confidențialitate.
*

Pentru comentarii ulterioare înștiințează-mă prin e-mail. De asemenea, vă puteți abona fără a comenta.

Δ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *