Pur!

0 Comments

de Deborah Hansen
1 aprilie 2020
Sezonul pisoiului este peste noi. Este o perioadă grozavă a anului pentru a ajunge la noii proprietari de pisoi. Mulți proprietari de pisoi nu știu de unde să înceapă atunci când încearcă să răspundă haina și nevoile de unghii ale noului lor pisoi. În calitate de proprietari de afaceri de îngrijire, cu cât este mai tânăr animalul de companie, cu atât există un profit potențial pe termen lung.

Pentru a valorifica acest venit, a avea un plan de a ajuta noii proprietari de pisoi este o necesitate.

Când începeți un nou program de pisoi pentru afacerea dvs. de îngrijire, cel mai bine este să vă adresați clienților dvs. actuali și precedenți. Nu știi niciodată cine va ajunge cu un pisoi nou sau cine cunoaște pe cineva care va avea în mod neașteptat un pisoi nou în gospodăria lor. După ce vă anunțați clienții actuali și precedenți despre programele dvs. de pisoi, ajungerea la salvarea și adăposturile locale este o strategie grozavă de marketing cu costuri reduse.

Un pachet de pisoi de succes este la fel de mult despre educația clienților, precum și îngrijirea. Mulți proprietari de pisoi nu au avut niciodată un pisoi sau nu au avut un pisoi de mult timp. În timp ce medicul veterinar va avea grijă de elementele de bază, mulți noi proprietari de pisoi au nevoie de ajutor suplimentar.

Îmi place ca clienții mei de pisoi să aibă o serie de cinci vizite. Am constatat că, după a cincea check out, pot face o recomandare exactă pentru nevoile de îngrijire în timpul restului pisoiului și al lunile adolescente.
Reclame

Primul pisoi de chemare la groomer este despre distracție! Îmi place să mă joc cu pisoiul pentru a evalua temperamentul și confortul pisoiului cu interacțiunea umană. De asemenea, îmi place să aflu despre interacțiunea familiei cu cel mai nou membru al familiei lor. De multe ori învăț că familia se teme să țină sau să interacționeze cu noul lor animal de companie. Acest lucru este atunci când arăt familiei cum să se joace în mod corespunzător cu pisoiul. De asemenea, îmi place să arăt familiei cum să ridice și să -și țină noua pisică.

De obicei, atribuie teme la această primă vizită. Dacă este clar că pisica nu este obișnuită să fie manipulată, cer familiei să țină pisica și să atingă fiecare laba cel puțin o dată pe zi. În funcție de lungimea unghiilor și de nivelul de confort al pisoiului cu a fi manipulat, pot sau nu să fac o tăietură de unghii la prima vizită.

O săptămână mai târziu văd din nou pisoiul. Prima mea întrebare pentru familie este despre cum se descurcă pisoiul cu labele sale atinse. De asemenea, pun multe întrebări despre timpul de joacă al pisoiului cu familia. Dacă nu s -a făcut o garnitură de unghii la prima vizită, am efectuat o garnitură de unghii la a doua vizită.

În timpul celei de -a doua vizite, mă concentrez pe pieptănarea pisoiului și pe cutia de gunoi. Ping întrebări despre cutia de gunoi. De multe ori familiile au cutii de gunoi care sunt greu pentru un pisoi să intre. Dacă există mai multe pisici în casă, de obicei nu există suficiente cutii de gunoi, sau locațiile cutiilor de gunoi nu sunt optime pentru pisici. Clienții tind să mă anunțe dacă au alte probleme sau întrebări cutia de gunoi. În acest sens, de obicei, dau temele familiei.

Al treilea check out se bazează pe starea stratului. Această întâlnire este programată la aproximativ două săptămâni după a doua vizită. În acest check out, introduc pisica în apă! Încep check out urmărind clientul cu privire la modul în care se desfășoară programul lor de joc și întrebând cum face familia cu ținerea pisicii și atingerea labelor pisicii. Fac o garnitură de unghii (au trecut două -trei săptămâni, iar acele unghii de pisoi vor fi ascuțite) și un pieptene rapid.

Am așezat apoi pisoiul în configurația mea de baie, alergând apa și stropind ușor pisoiul fără să mă înmuiați pisoiul. Odată ce pisoiul pare deschis să se ude, apoi îmi fac timp să introduc încet pisoiul în configurația mea de uscare. Voi porni uscătorul, astfel încât pisoiul să audă zgomotul, apoi voi lăsa aerul să sufle ușor pe pisoi, astfel încât pisoiul să știe la ce să se aștepte. Concluzionez numirea urmărind cu proprietarul pentru a vedea cum funcționează cutia de gunoi în casa lor. De asemenea, programez prima baie în două -patru săptămâni, în funcție de nevoile hainei.

Prima zi de baie a sosit în sfârșit! Da, a fost nevoie de patru verificări pentru a ajunge la baie. Construirea acestei relații cu proprietarii, familia și pisica este indispensabilă pentru afacerea mea. Îl întreb pe client cum se întâmplă totul acasă și văd dacă au nevoie de ajutor bine – să dau ceva. Apoi fac o tăietură de unghii și merg direct la baie. Lucrez mereu în ritmul pisoiului, nevrând ca pisoiul să aibă o experiență proastă.

După baie, încep uscarea. De obicei, lucrând încet, poate fi o experiență bună; Cu toate acestea, uneori, o perioadă de atenție a unui pisoi este prea scurtă și se frustrează. Dacă un pisoi devine frustrat, este singura dată când voi trimite o pisică umedă acasă. Amintiți -vă, dorim ca acest check -out să fie o experiență pozitivă pentru toată lumea. Temele pentru această check -out este să continui să joci, să ții și să atingi labele pisoiului.

Cea de -a cincea check out este foarte importantă. Îmi va oferi informațiile de care va trebui să stabilesc un program regulat pentru această pisică. în funcție denull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *