De ce sunt mirosul picioarelor canine ca fritos?

0 Comments

De ce sunt mirosul picioarelor canine ca fritos?

Ultima actualizare pe 27 septembrie 2018 de Puppy Leaks 15 comentarii

X

Animale de companie

0 secunde de 34 de secunde

Trăi
00:00
00:34
00:34

Ați observat vreodată un miros de cip de porumb care venea din picioarele câinilor tăi? Dacă da, nu veți înnebuni, la fel de bine, cu siguranță nu sunteți singur.

Mulți câini au un miros de porumb (sau floricele) care vine din picioare. Este înțeles ca „picioarele frito”, precum și, deși este un pic neobișnuit, este total normal.

Deci, de ce mirosul picioarelor canine ca fritos? O teorie tipică este că mirosul cipului de porumb de pe labe pentru câini este declanșat de excesul de porumb în dieta lor. De asemenea, deși un plan de dietă sănătos este întotdeauna esențial, nu este cauza acelui miros de cip de porumb pe picioarele câinilor tăi. Iată motivul pentru care câinii tăi se simt miros ca fritos.

De ce sunt mirosul picioarelor canine ca fritos?

Motivul pentru care câinii tăi miros ca fritos este din cauza bacteriilor. Mirosul de cip de porumb este declanșat de bacteriile naturale care ajung pe picioarele câinilor tăi. Este natural, normal, precum și relativ frecvent. Majoritatea oamenilor afirmă că le amintește de mirosul de floricele sau chipsuri de porumb. Este denumit în mod obișnuit „picioarele frito”.

Picioarele câinelui sunt o reținere înfloritoare pentru bacterii, în principal Proteus sau Pseudomonas. Ambele bacterii tipice oferă un miros de tip drojdie. Glandele transpirate de oameni sunt distribuite pe o mare parte a corpului, cu toate că câinii transpiră doar din labele lor. De asemenea, pentru că nu există o mare cantitate de circulație a aerului între degetele de la câini, că umezeala duce la o dezvoltare a bacteriilor.

Bacteriile prosperă în labele câinilor tăi, precum și asta declanșează acel miros de cip de porumb, sau cum îmi place să -l numesc „picioarele frito”. Cu toate acestea, nu lăsați toate aceste bacterii să vorbească alarmați – este totul natural. Aceleași microorganisme care oferă picioarelor câinilor tăi că mirosul cipului de porumb sunt aceleași aceleași care provoacă mirosul corpului în noi. Nu este nimic de alarmat. Caninul tău are trilioane de bacterii care trăiesc pe pielea sa, chiar dacă este cel mai curat canin din cartier.

După cum specifică Bryson, într -o scurtă istorie a aproape tot, „Dacă sunteți într -o sănătate și o sănătate deosebită, precum și cu o medie de sârguință în legătură cu igiena, veți avea o turmă de aproximativ un trilion de bacterii care pășesc pe câmpiile tale cărnoase – despre o sută de mii de pe fiecare centimetru pătrat de piele. ” Așadar, atunci când vine vorba de ce mirosul picioarelor canine, precum chipsurile de porumb, este din cauza tuturor bacteriilor, precum și a faptului – este total normal.

Mirosul de cip de porumb de pe labele câinilor dvs. este normal. Este declanșat de aceleași bacterii care ne oferă miros corporal.

Ce să faci dacă nu -ți place metoda mirosul picioarelor câinelui tău

Câinii transpiră cu plăcuțele de picior, astfel încât orice tip de transpirație care este prins între degetele de la picioare se poate dezvolta, precum și să producă un miros puternic care vine din picioare. Dacă doriți să evitați dezvoltarea transpirației, vă puteți tăia blana câinilor în jurul degetelor de la picioare.

Puneți degetul mare între degetele de la picioare, precum și utilizați un tunsor de păr pentru a tăia bine blana în jurul plăcuțelor. După ce ați tăiat blana să se scalde bine picioarele. Șampon, Lather, precum și clătiți bine fiecare picioare. Acest lucru va elimina orice tip de ședere se dezvoltă de transpirație, precum și resturi.

Picioarele frito sunt total normale

Mirosul de cip de porumb pe picioarele câinilor tăi este total normal. Este un rezultat al bacteriilor naturale care colectează între degetele de la picioare, precum și crearea acelui miros de picioare frito. Dacă acel miros nu este unul de care vă place, puteți reduce mirosul, păstrând labele câinilor bine îngrijiți și curate. Cu toate acestea, pentru ceilalți dintre noi? Ei bine, nu ne gândim că mirosul de picioare frito deloc, numeroși dintre noi îl descoperă.

Câinii tăi simt miros ca chipsuri de porumb sau floricele?

Mirosul picioarelor câinilor tăi ca fritos? Sau credeți că miroase mult mai mult ca chipsuri de porumb sau floricele? Te deranjează sau îl descoperi că este încântător?

Consultați restul seriei noastre „De ce Do Dogs”:

De ce câinilor le plac burtica se freacă?

De ce câinii înnebunesc după o baie?

De ce câinii au limbi observate?

De ce câinii iau rufe?

Bucurați -vă de această postare? Împărtășește -l cu amicii tăi?

Citire recomandată:

De ce aleg să folosesc un dremel de unghii peste tăietori de unghii

Studiile descoperă că înotul îmbunătățește mobilitatea la câini

5 sfaturi pentru a vă ajuta canina să slăbească

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *