[Giveaway] Kentucky Derby Shopping Sweepstakes

0 Comments

Addthis Sharing Buttonsshare la FacebookFacebookFaceBookshare la TwittertwittertwitterShare la PinterestpinterestPinterestshare la MoreAddHismore7

Cu Kentucky Derby în weekendul trecut, este cea mai interesantă perioadă a anului pentru a fi pasionat de cai. Indiferent dacă te -ai ocupat să ajungi la Churchill Downs sau te -ai adaptat acasă, s -ar putea să te simți inspirat să -ți iei propriul cal într -o formă mai bună pentru vară. Încercați aceste adevărate idei de antrenament inspirate de cal de curse pentru a -ți face secretariatul Wannabe să funcționeze în cel mai bun moment al lor. Înainte de a începe să vă condiționați calul, este o idee bună să stabiliți un obiectiv specific și sensibil. Kentucky Derby speră să funcționeze treptat până la distanța de 1-1/4 mile în timp până când vor construi atât viteză, cât și rezistență. În acest fel, până când se apropie ziua cursei timpului, rularea piesei se simte la fel ca o altă sesiune de antrenament. Scopul tău nu trebuie să fie la fel de intens. Dacă tu și calul tău nu te afli încă într-o rutină de antrenament, un obiectiv pentru a te antrena de 3-5 ori pe săptămână poate fi un început excelent.

Intrați într -o rutină de inspecție a ritmului cardiac al calului dvs. înainte, în timpul și după antrenament. Instructorii de fitness din Kentucky Derby se familiarizează foarte mult cu ritmul cardiac de bază al calului lor, care soiuri de la 30 la 40 de bătăi pe minut (bpm) pentru calul mediu și maxează la 220-250 bpm.

În timpul fiecărei sesiuni de antrenament, instructorii de fitness monitorizează ritmul cardiac și obiectivul calului lor pentru a -l menține în zona aerobă pentru majoritatea sesiunii. În zona aerobă, ritmul cardiac al calului tău este de doar 70-80% din maximul lor, permițând corpului lor să ia suficient oxigen pentru a ține pasul cu mișcarea lor.

Pentru perioade scurte de timp, ritmul cardiac al calului dvs. poate ajunge în zona anaerobă la 80-90% din ritmul lor cardiac maxim. În zona anaerobă, mușchii calului tău folosesc acid lactic, mai degrabă decât oxigen, ca combustibil. Păstrând ritmul cardiac al calului sub maximul lor întârzie la debutul oboselii și împiedică crampele musculare, astfel încât calul tău să se poată antrena mai mult timp și să construiască treptat rezistență. Încheiați antrenamentul cu un exercițiu de recul la 60-70% pentru a promova recuperarea.

În cele din urmă, alimentați calul cu o dietă sănătoasă, bazată pe furaje, cu adăugarea de cereale dacă au nevoie de calorii suplimentare. Acizii grași Omega precum cei care se găsesc în Grizzly Omega Aid sunt o sursă excelentă de energie de ardere lentă și pot asigura, de asemenea, mobilitatea articulară a calului la orice vârstă. Deoarece caii pot fi sensibili la schimbările dietetice, solicitați sfaturi de la medicul veterinar pentru ajutor pentru a vă obține calul pe o dietă adecvată care se potrivește cu nevoile și nivelurile lor individuale de activitate.

Pentru a vă ajuta și calul dvs. să înceapă un început puternic în condiționarea primăverii, oferim o sumă de cumpărături de 250 de dolari în luna mai.

Introduceți loturile 1-800-Petmeds® Kentucky Derby Shopping Showers Sweepstakes pentru o șansă de a câștiga un certificat cadou de 250 de dolari pe care îl puteți utiliza pentru a face cumpărături pentru fundamentele de cai, cum ar fi instrumente de îngrijire, tratamente, suplimente și multe altele pe 1800petmeds.com.

1-800-Petmeds® Kentucky Derby Shopping Sweepstakes se desfășoară de marți 05/04 până luni 05/31. Toți cei care comentează de la 5/4 la 31/05/21 sunt eligibili să câștige. Pentru a intra, lăsați un comentariu mai jos. Câștigătorul va fi selectat la întâmplare și notificat la 1 iunie.

Câștigă un certificat cadou de 250 de dolari 1-800-PETMEDS®! Începeți-vă la antrenament de primăvară cu calul dvs.! Spuneți -ne mai jos cum vă ajutați să vă mențineți calul condiționat și în formă și puteți câștiga un cadou de 250 de dolari din 1800PETMEDS! Câștigătorul va fi selectat la întâmplare pe 6/1/21, astfel încât toți cei care participă au șansa de a câștiga! (Limitat la rezidenții S.U.A.) Noroc!

Acest concurs s -a încheiat. Felicitări câștigătorului nostru Athena Graeme și fiicei sale și poneiului! Acest concurs s -a încheiat, dar asigurați -vă că consultați cadoul nostru din iunie și aflați tot ce trebuie să știți despre îngrijirea de vară pentru calul dvs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *