[Enter to Win] Sweepstakes obraznice sau grozave

0 Comments

Addthis Sharing Buttonsshare la FacebookFacebookFaceBookShare la TwittertwittertwitterShare la PinterestpinterestPinterestshare la MoreAddhismore4

Este din nou acea perioadă a anului; Moș Crăciun se referă la oraș! El și -a verificat lista – de două ori pentru a vedea dacă animalul dvs. de companie a făcut -o pe lista obraznică sau grozavă! În acest sezon de sărbători, 1-800-PETMEDS vă invită să intrați în loturile obraznice sau grozave!

Premii obraznice sau grozave

Întrucât cunoașteți animalele de companie mult mai bine decât noi, pentru aceste loturi, 1-800-PETMEMS îi vor lăsa pe câștigători să ia lucrurile în propriile lor mâini. Trei câștigători norocoși li se vor acorda credit de mărfuri de 100 USD, care poate fi utilizat pentru orice vom transporta la 1-800-PETMEDS.

Dacă animalul dvs. de companie a fost deosebit de bine purtat anul acesta, luați în considerare să vă satisfaceți animalul de companie cu:

Un pat nou, confortabil – obțineți -vă animalul de companie un pat plin de glamour din spumă de memorie pe care nu îl vor putea rezista!

Jucării interactive – Recompensează -ți cel mai bun animal de companie cu o jucărie interactivă care le va păstra atenția ore întregi.

Traturi de vacanță – Tratați -vă animalul de companie cu plăcinte speciale de vacanță pe care le vor iubi.

Boluri elegante de mâncare-actualizați vechile mâncăruri și boluri de apă ale animalului dvs. de companie cu boluri colorate și la modă pentru mașina de spălat vase

Chiar și cele mai bine purtate animale de companie din familie pot intra adesea în răutate. Nu vă faceți griji! Dacă animalul dvs. de companie a ajuns pe lista obraznică anul acesta, ajutați -i să revină pe pista ideală pentru lista de anul viitor cu:

Tratamente de antrenament – Reveniți la elementele de bază și vă reîmprospătați animalul de companie la acele comenzi pe care le cunoșteau atât de bine!

Ajutoare de instruire – Utilizați ajutoare de instruire pentru o consolidare suplimentară în timpul sesiunilor de instruire.

Reducători de stres – Dacă animalul dvs. de companie a dezvoltat comportamente necorespunzătoare din cauza anxietății de separare, ajutați -vă la minimizarea anxietății lor cu suplimente precum calmarea ajutorului moale!

Cum să intri în loturile obraznice sau grozave

Pentru a intra, consultați pagina noastră obraznică sau grozavă de loturi și trimiteți -vă intrarea. Tot ce trebuie să faceți este să ne spuneți totul despre cât de obraznic sau de mare a fost animalul dvs. de companie anul acesta! Intrați o dată din 5 decembrie până pe 21 decembrie. Nu este necesară nicio achiziție pentru a intra în loturi.

Reguli obraznice sau grozave de loturi

Programele obraznice sau grozave se desfășoară de la ora 12:01 AM East Time („ET”) 5 decembrie 2018, până la 21 decembrie 2018, la 23:59 PM EDT. Trei (3) câștigători vor fi aleși la întâmplare. Pentru reguli complete, consultați pagina noastră obraznică sau excelentă și faceți clic pe termeni și condiții.

Mult noroc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *